Bedrijfsbezoek

Learning outcomes

Door in contact te blijven met de stakeholders door middel van een bedrijfsbezoek, voldoet dit onderdeel aan:

Learning outcome 7Goal-oriented interaction 
You communicate with different stakeholders and team members about the ICT assignment, taking into account an international context. 

Aanpak & methodes

Het doel van dit bezoek is het beter leren kennen van het bedrijf Simac. Ik presenteer in samenwerking met mijn projectgroep de drie concepten; narrowcasting, creative come together en social rooms. Ook is het een oriëntatie voor een eventueel volgend bedrijfsbezoek waarbij ik interviews en een ‘fly on the wall’ onderzoek kan doen.

Resultaten

Tijdens het bedrijfsbezoek heb ik veel van Simac kunnen zien, en heb ik een boek gekregen over motivatie genaamd Whale Done. Ook heb ik gepresenteerd. De stakeholders zijn enthousiast over alle drie de concepten en hebben er vertrouwen in dat de projectgroep de beste keuze kan maken.

Conclusie

Het bezoeken van Simac is een interessante ervaring geweest. Het is duidelijk geworden dat de stakeholders veel zien in de ideeën, met name social rooms. Hoewel deze al bestonden, zijn ze afgeschaft vanwege gebrek aan ruimte. Daarnaast heb ik de bestaande narrowcasting implementatie gezien, waar we mee verder kunnen mocht dit het project worden. Bovendien hebben ik en de rest van de groep een boek gekregen over motivatie die wat inspiratie kan bieden voor het project. Op basis van de bevindingen en de feedback is het nu tijd om een keuze te gaan maken tussen de concepten.

Even op de koffie?

Heeft u vragen? Vul dit contactformulier in en ik laat u zo snel mogelijk iets weten!

Let's have a coffee.

Do you have questions or just want to have a coffee, feel free to leave a message!