Prototype international week

Learning outcomes

Door een rapid prototype te creëren dat aansluit bij het eerdere onderzoek naar de target audience en het probleem zelf voldoet dit onderdeel aan: 

Learning outcome 2: User interaction (execution & validation) 
You execute and evaluate the user experience of an interactive product. You document the development process for the stakeholders.

 

De internationale context waarin dit plaatsvindt maakt bovendien dat dit onderdeel voldoet aan:

Learning outcome 7: Goal-oriented interaction 
You communicate with different stakeholders and team members about the ICT assignment, taking into account an international context. 

Aanpak & methodes

Met de workshop-onderzoeksmethode Prototyping creëer ik het prototype dat verantwoordelijk is voor het duidelijk overbrengen van een deel van het concept naar de stakeholders. 

Dit baseer ik op het concept dat ik eerder heb bedacht met de internationale groep, waarin het concept is beschreven. Dit concept is een ‘smart table’, die groepen studenten in staat stelt om het geluidsniveau rond hen heen te controleren en manieren om geluidsoverlast te bestrijden te activeren.

Conclusie

Het prototype heeft het gewenste effect redelijk overgebracht. Wel waren er nog vragen naar bijvoorbeeld de ‘silent mode’, die als doel heeft de drie andere sliders gelijktijdig te besturen. Dit kan beter weergegeven worden door bijvoorbeeld de andere sliders grijs te maken als silent mode aanstaat.

Even op de koffie?

Heeft u vragen? Vul dit contactformulier in en ik laat u zo snel mogelijk iets weten!

Let's have a coffee.

Do you have questions or just want to have a coffee, feel free to leave a message!