Luke van Genechten - Advanced Media

Welkom bij Advanced Media!

Hey! Welkom bij media semester 6. Hier laat ik zien waar ik me het afgelopen halfjaar mee bezig heb gehouden. Ik laat zien wat ik heb ontwikkeld m.b.t. het groepsproject, individueel project en wat ik heb geleerd. Bekijk de leeswijzer voor een gemakkelijk overzicht voor de leeruitkomsten.

Leeswijzer

User interaction – analysis & advice

User interaction – execution & validation

Software design 

Future-oriented organisation 

Investigative problem solving

Personal leadership 

Goal-oriented interaction

Persoonlijke leerdoelen

Dit semester wil ik beter worden in zowel front end development als designen. Door in deze gebieden beide goed te worden kan ik in een project zowel het design creëren als implementeren. Om dit te bereiken heb ik een aantal leerdoelen opgesteld..

Het eerste te bereiken leerdoel is het creëren van animaties binnen een project. Dit kan zowel het gebruik van animatie frameworks betekenen als het ‘from scratch’ ontwikkelen van animaties. Aangezien ik zowel front end developer als designer probeer te worden, is het maken van animaties belangrijk omdat het beide vlakken van dit doel raakt. Daarnaast geven animaties een bepaalde visuele overtuiging die belangrijk is in dit vak. Het maakt dat een interface of ontwerp er indrukwekkend uitziet en vlot aanvoelt.

Als tweede leerdoel wil ik op een professionelere manier een stage zoeken. De vorige stage heb ik pas last minute gevonden, iets dat me weinig keuze gaf qua bedrijf. Concreet wil ik dit semester maximaal twee maanden na de start van het semester een bedrijf hebben gevonden waar ik de afstudeerstage zeker kan doen. Zo heb ik ruim de keuze, en hoef ik niet gestrest te zijn tijdens de zoektocht naar een stage.

Ten slotte wil ik initiatief nemen nog beter doen dan voorgaande semesters. Initiatief nemen is altijd lastig geweest, voornamelijk omdat ik liever om de achtergrond werk. Hoewel ik hierin flink verbeterd ben sinds het begin van de opleiding, wil ik dit voor aanvang van mijn stage maximaal verbeteren.

Highlights

Groepsproject

Sprint 0

Sprint 1

Sprint 2

Sprint 3

Sprint 4

Individueel project

Voor het individuele project heb ik me gericht op animaties, het portfolio en stage zoeken. Bekijk het proces hier: LINK

International week

Stage

Semester reflectie

Even op de koffie?

Heeft u vragen? Vul dit contactformulier in en ik laat u zo snel mogelijk iets weten!